I midtukens Fjellhamarstafetten løp Ull/Kisas seniorlag inn til klar seier og ny rekordtid med 19 sekunder. Den nye rekorden lyder på 15.23. Ull/Kisa hadde aldri før løpt under 16 minutter på denne stafetten.

Laget besto av Thomas Roth, Sverre Blom Breivik, Terje Snarby, Eivind Klokkehaug, Andreas Roth og Johan Evensen.

Damelaget til Jessheim-klubben ble nummer to, også der ble det ny klubbrekordtid. Laget besto av Amalie Sæten, Frida Forberg, Hannah Solheim Lintorp, Helena Seland Myhre, Mia Nygaard Østreng og Solveig Johansen.

Totalt stilte Ull/Kisa med 12 lag. Også dette er rekord for både Ull/Kisa og Fjellhamarstafetten. Klubben som hadde nest flest lag var Nittedal med sine syv.

Fjellhamarstafetten er del av oppladningen inn mot Holmenkollstafetten som går av stabelen den 5. mai.

LES OGSÅ: Jessheim-firma og Ull/Kisa starter trimgruppe

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.