– Vi er ikke med i det hele tatt i den første halvtimen og fra den perioden fortjener vi ingenting. Den siste timen er vi imidlertid gode og etter nitti minutter synes jeg vi fortjener minst ett poeng, sier Kisa-trener Vegard Skogheim.

– Jeg synes vi gjør en god kamp igjen. Vi spiller bra fotball og har nok av målsjanser. Start redder på strek, vi har headinger rett utenfor mål. Vi slår mye baller inn som detter ned foran keeperen i Start-buret. Vi mangler den siste lille råskapen for å sette én eller to scoringer i løpet av andreomgang, oppsummerer Kisa-treneren.

DEBUT-SCORING

Åpningsminuttene har i de siste Kisa-kampene bydd på scoringer. Mot Start tok det åtte minutter før bortelaget var i ledelsen. Kisa mistet ballen på egen halvdel og Start fikk etter hvert slått inn fra venstre. I feltet ventet Steffen Lie Skålevik som headet ballen over Stefan Hagerup og i mål. 24-åringen ble lånt fra Brann dagen før kampen, og var naturlig nok glad for å score i debuten for sitt nye lag. Etter en halvtime doblet sørlendingene ledelsen ved Daniel Aase som fikk ballen over streken.

VIKTIG REDUSERING

Start styrte kampen den første halvtimen, så det smakte godt for Kisa med redusering. Sju minutter før pause dro venstreback Jan Tore Amundsen seg løs og slo inn i feltet. Ole Andreas Nesset kom på et godt løp og stanget ballen i mål via tverrliggeren. Lagene tok pause på 1-2, noe som sto seg kampen ut.

TO KISA-DEBUTANTER

Ull/Kisa er også blant klubbene som har forsterket stallen før overgangsvinduet stengte onsdag kveld. Inn har Magnus Grødem (på lån ut sesongen) og Espen Garnås (kontrakt ut 2020-sesongen) kommet. I jakten på poeng mot Start kastet Skogheim innpå begge nykommerne, noe som var nære ved å gi uttelling. Garnås, som til vanlig spiller midtstopper, ble plassert på topp. Seks minutter før slutt raget han høyest etter en corner, men Start fikk reddet på strek.

– Grødem og Garnås er to gode fotballspillere som jeg forventer at kommer fort inn i systemet vårt. Vi henter ikke folk for at de skal sitte på benken, sier Skogheim som tror begge nykommerne raskt vil kjempe om plass i startelleveren. – Som det er for de andre spillerne er det prestasjonene som avgjør det.

SER FREMOVER

– Den første halvtimen sleit vi defensivt. Vi presser for mye én og én, noe som gir Start fritt spillerom på sidene. De får lagt inn altfor mye baller. Etter hvert får vi stengt det og tar også over mye av kampen. Igjen, den første halvtimen er vi ikke gode verken offensivt eller defensivt, men etter det snur det litt. Vi er et ungt lag som skal opp og fram, så det er bare å jobbe på framover. Vi legger oss ikke ned og griner etter dette. Det er ikke noen skam å tape for Start, heller ikke måten vi taper på, sier Vegard Skogheim.

Kampfakta

  • OBOS-ligaen: Ullensaker/Kisa–Start 1–2 (1–2)
  • Jessheim stadion, 1023 tilskuere
  • Dommer: Mohammad Usman Aslam, Lier IL
  • Mål: 0–1 9. min.: Steffen Lie Skålevik
  • 0–2 30. min.: Daniel Aase
  • 1–2 38. min.: Ole Andreas Nesset
  • Gule kort: Truls Jørstad, Ull/Kisa. Gudmundur Kristjánsson, Start
  • Lag Ull/Kisa (4-5-1): Stefan Hagerup–Mats-Andre Kaland, Emmanuel Troudart, Nikolas Walstad, Jan Tore Amundsen–Nicolay Solberg, Truls Jørstad (Espen Garnås fra 82.), Sverre Martin Torp, Kristoffer Ødemarksbakken–Ole Andreas Nesset (Magnus Grødem fra 65.)

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.