De siste tretten kampene har Turn gått seirende av banen – med unntak av én poengdeling. Lørdag møtte de laget som sist nektet blåtrøyene poeng, Frigg.

– Kampen startet som forventet, der Frigg hadde mye ball uten at de tok særlige sjanser offensivt. Førsteomgangen var veldig sjansefattig med maks et par sjanser til hvert lag. I andre omgang hevet vi oss veldig og hadde egentlig full kontroll på Frigg. Vi ville mest og tok over en del av banespillet, sier Turn-kaptein Jon Erik Økland.

MÅLTJUVEN TEIGLAND

Sju minutter før full ga Jonatan Teigland Turn-leiren grunn til å juble. Turn kom på en fin overgang og Piotr Gawecki dro seg inn i boksen før han slapp ballen videre. Som flere ganger tidligere i år var Jonatan Teigland på rett sted til rett tid – og satte ballen sikkert til side for keeper.

STOR MOTIVASJON

Turns poengfangst gjør at det fremdeles er jevnt i toppen. Lyn og Stabæk 2 er sammen med Turn lagene som skiller seg ut.

– Vi finner stor motivasjon i at vi kan ta igjen de som er foran oss på tabellen. Det er ikke noe problem å finne krefter og lyst til å jobbe for seier i hver kamp. Samtidig håper og tror vi at Frigg kan ta poeng fra både Lyn og Stabæk 2 i høst, så det blir spennende framover, understreker Økland.

Kampfakta

  • Norsk Tipping-ligaen avd. 2
  • Ready–Eidsvold Turn 0–1 (0–0)
  • Tørteberg kunstgress, 70 tilskuere
  • Dommer: Neco Darian, Holmlia SK
  • Mål: 0–1 83. min.: Jonatan Teigland
  • Gule kort: Lars-Petter Moss, Frigg. Johan Kolbjørnsrud, ETF.
  • Lag ETF: Peter Rusina–Robin Edvardsen, Henrik Ulseth, André Trandum Nordlie, Johan Kolbjørnsrud–Kristoffer Trandum Nordlie, Markus Stensby (Erik Ruud fra 46.)–Thierry Dabove, Jon Erik Økland (Johannes Kvebæk fra 90.), Piotr Gawecki (Joakim Madsen fra 84.)–Jonatan Teigland
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.