Ull/Kisas G13-lag i innebandy har tidligere markert seg ved blant annet å vinne Zone cup i Fredrikstad i 2016. Denne sesongen hadde det ambisiøse Jessheim-laget spilt seg helt fram til helgens finale av regionscupen, og oppturen stoppet ikke der. Finalen i Rykkinnhallen sto mellom Ull/Kisa og rivalen Sveiva fra Oslo. Finalen besto av tre omganger på 15 minutter hver. Etter første omgang ledet Sveiva 1-0, men i andre omgang scoret Fredrik Valen Lund og Morten Gilberg for Ull/Kisa. Stillingen sto 1–2 etter ferdigspilt andre omgang, men da Sveiva utlignet i tredje omgang, var stillingen 2–2 ved full tid.

Kampen gikk dermed til «sudden death», altså første målet vinner-spill, hvor Ull/Kisas Marcus Andresen ble matchvinner etter fire minutter slik at laget kunne ta med seg gullpokalen hjem til Jessheim. Laget har spilt sammen siden 2009 og ledes av Fredrik Andresen, Jørn Gilberg, Jørgen Larsen og Roger Mekiassen. I 2018 har de som mål å vinne serien.

LES OGSÅ: - Jeg skal bli verdens beste innebandyspiller

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.