- Det var jævlig godt, sier en lettet kaptein hos Flyers, Thomas Pettersson. Som spådd ble det hardt mot Skedsmo, et lag flere av Flyers-spillerne har spilt for tidligere.

- Det var en hard og tøff kamp, akkurat som de tre første kampene. Forskjellen i dag var at vi var klare fra starten av, og vi gjorde oss også fortjent til litt «flaks», innrømmer Pettersson. Fra de foregående kampene har trener og kaptein Pettersson etterlyst duellstyrke, fart og intensitet fra start. Det fikk de til mot Skedsmo, føler svensken.

- Forskjellen i dag var at vi var med fra start. Vi gikk mer på skøyter og spilte mer med kroppen. Det var mer vilje i denne kampen, og vi så at alle ville vinne, oppsummerer kapteinen, som selv ble kampens toppscorer med tre «kasser». Pettersson har spilt bakover i banen, som back, tidligere i sesongen, men ble lørdag flyttet opp som center. Det ga utslag for spillføreren.

- Vi endret litt på posisjonene, så jeg spilte center, avslutter Pettersson. Nå venter fjorten dager fri for Flyers, før de møter Comet 2 i starten av desember.

Mål for Flyers

Thomas Pettersson 3, Anton Melin 2, Rasmus Pettersson 1.

LES OGSÅ: Kaptein Pettersson: - Vi er ikke forberedt

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.