Som EUB fortalte forrige uke har Nannestad skisenter besluttet å stenge bakken på fredager for å spare penger i en vanskelig økonomisk situasjon. Roger Axelsen, styreleder av Stiftelsen Nannestad Skisenter, har sammen med resten av styrets medlemmer vært i møte med den politiske og administrative ledelsen i kommunen. Styret er positive og øyner håp.

Skisenteret i en presset økonomisk situasjon: Styret frykter for framtidig drift

– Vi fikk forståelse av at ordfører, rådmann og økonomisjef ønsker at Nannestad Skisenter skal bestå. Vi vil trenge stor hjelp fra kommunen for å klare å opprettholde aktiviteten, og vi tror de forsto alvoret i situasjonen. Vi er spent på en avklaring i oppfølgingsmøtet som holdes i mai, sier Axelsen.

Styret jobber hardt for at fritidstilbudet skal bestå.

– Vi vil at det skal myldre av barn og unge i bakken. Vi ser gleden de besøkende har når de står på ski her. Nannestad Skisenter er en viktig arena for veldig mange, sier Axelsen.

Nå oppfordrer han alle til å slå et slag for Åslia.

– Vi har plass til mange flere besøkende. Ta med deg familien, sus nedover bakken, kjøp deg noe i kafeen og ha en topp dag i Åslia. Jeg er sikker på at du ikke vil angre, sier Axelsen.

FRA LESERNES EUB: Ordfører må ta grep for å unngå at dette er begynnelsen på slutten for Nannestad skisenter

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.