Etter sine fem første kamper av årets sesong var Ull/Kisa serieleder i OBOS-ligaen. Så har formen snudd fullstendig. På de åtte neste kampene har Jessheim-laget kun tatt fire poeng. Det er den dårligste poengfangsten av alle lagene i denne perioden.

- VET VI HAR DET I OSS

Kaptein Truls Jørstad maner laget til å se framover.

- Vi har ikke lyktes med det vi ønsker å gjøre, så nå må vi bare jobbe for å snu den vonde trenden sammen. Vi kan ikke legge oss ned og synes synd på oss selv, for det er ikke så lenge siden vi spilte bra og vant kamper. Vi er fortsatt de samme gutta som da seierne kom på rekke rad, så vi vet vi har det i oss. Dette skal vi komme oss ut av, sier Jørstad til EUB.

SLURVETE

Søndag ble det nok et tap etter 3-1 borte mot nyopprykkede Florø.

Kampens første farlighet kom etter 18 minutter da Florø fikk sleivet et innlegg mot Kisa-målet. Keeper Stefan Hagerup glapp ballen mellom hendene, men heldigvis for Kisa landet ballen på nettaket.

Etter halvtimen var Kisa-keeperen unøyaktig igjen, og denne gangen fikk det større konsekvenser. Et lavt utspill havnet hos en motstander som fant Endre Kupen i bakrom på direkten. Han fosset inn i feltet og spilte ballen på tvers til Rashad Muhammed som overlistet Kisa-keeperen inne foran mål til 1-0.

Fem minutter senere fikk hjemmelaget en kjempesjanse til å doble ledelsen. Kupen fikk ta ned en ball og vende på femmeteren, men helt alene banket han ballen over tverrliggeren.

Minuttet senere trodde Nicolay Solberg at han hadde skapt balanse i regnskapet, men linjemannen vinket for offside da Solberg fra kanten av femmeteren bredsidet ballen i lengste hjørne.

STRAFFER

Han trengte ikke å deppe lenge, for fem minutter før pause fikk Kisa straffe. Kristoffer Ødemarksbakken spilte fri Vetle Dragsnes på venstresiden, og backen ble klippet over hælene da han dro med seg ballen i feltet. Solberg gikk fram og hamret ballen helt oppe i høyre kryss til 1-1.

Etter en sjansefattig innledning skjedde det mye inn mot hvilen. To minutter etter Kisa-scoringen var det hjemmelagets tur til å få straffe etter at midstopper Ciise Abshir kastet seg inn i en takling i midten av feltet og la Florø-spilleren i gresset. Keeper Hagerup slang seg til venstre, Kupen satte ballen midt i mål, og hjemmelaget gikk til pause med ledelse.

- Vi kom bakpå men jeg syntes vi klarte å jobbe oss inn i matchen igjen. Vi får 1-1, så er det selvfølgelig dumt å få den 2-1 med en gang rett før pause, sier Jørstad.

INGEN OFFENSIV

Etter pause viste hjemmelaget sin dødballstyrke med flere brukbare muligheter fra hjørnespark.

Etter en drøy time snappet Monir Benmoussa ballen fra høyreback Karsten Rognerud og avanserte inn i feltet, men keeper Hagerup reagerte raskt og fikk foten på avslutningen.

Ull/Kisa trøblet stort med å etablere noen offensiv i andreomgang. Ole Kristian Langås, som startet kampen som indreløper, ble flyttet fram for å ligge tettere på Andreas Aalbu der framme. Tre minutter før slutt satte trener Vegard Skogheim inn offensive Jonas Fjeldberg og la om til kun tre i forsvar. I stedet fikk hjemmelaget mer rom å kontre i, og Stefan Aase fikk sette ballen i det tomme buret da flere spillere kom alene foran Kisas mål. Dermed endte oppgjøret med 3-1.

LANG BUSSTUR HJEM

- I starten av andreomgang blir det åpent og til slutt må vi gamble. Vi får en i fleisen og da blir det et surt tap og en lang busstur hjem, sier Jørstad, som på sine 15 sesonger i Ull/Kisa knapt kan minnes en like lang bortetur som denne.

Bussen med Ull/Kisa-laget er nemlig ventet hjemme på Jessheim rundt klokken 6 mandag morgen.

KAMPFAKTA

Florø – Ull/Kisa 3-1 (2-1)

Florø stadion, 1104 tilskuere

MÅL

1-0. 30. min.: Rashad Muhammed

1-1. 41. min.: Nicolay Solberg  

2-1. 44. min.: Endre Kupen

3-1. 90. min.: Stefan Aaase

Gule kort: Nicolay Solberg, Ull/Kisa. Vegard Gjermundstad, Florø.

Dommer: Kim Rune Østerlie Borgersen, Austad Fotballklubb

Ull/Kisa (4-1-4-1): Stefan Hagerup – Karsten Rognerud (Nikolas Walstad fra 64.) – Emmanuel Troudart – Ciise Abshir (Jonas Fjeldberg fra 88.) – Vetle Dragsnes – Christian Aas – Kristoffer Ødemarksbakken, Truls Jørstad (Sverre Martin Torp fra 64.), Ole Kristian Langås, Nicolay Solberg – Andreas Aalbu

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.