Tour de Hedmarken består av fire ulike skirenn i en kompakt cup fra 17. til 28. desember.

BYE BEST

Etter det fjerde og avsluttende rennet ble det klart at Sigrid Bye er sammenlagtvinner av Tour de Hedmarken for klassen kvinner 18 år. Eidsvold Værks Skiklub-løperen gikk i mål to sekunder etter Aurora Ulsaker Bjørn (Vang Skiløperforening) på jaktstarten ved Budor skistadion, og den avstanden holdt til at Bye havnet foran nevnte Ulsaker Bjørn i sammendraget med ti sekunders margin.
Bye la grunnlaget for sammenlagttriumfen med seier i Gåsburennet dagen i forvegen, samt 2. plass og 3. plass i henholdsvis Ottestadrennet og den innledende HA-sprinten. Totalt fem jenter fullførte alle etappene i denne klassen.
Flere lokale løpere hevdet seg i Tour de Hedmarken. Lars Tenold fra Nordre Eidsvoll IL åpnet med seier på sprinten for menn senior, og gikk til slutt helt til topps i sammendraget i klassen der to løpere gikk alle distansene. Magnus Smedsrud fra Eidsvold Værks Skiklub kom på andreplass sammenlagt i klassen gutter 11.

JULETRADISJON

I 2017 ble konkurransen arrangert for sjette gang. Tour de Hedmarken er et samarbeidsprosjekt mellom Hamar skiklubb, Ottestad idrettslag, Vang Skiløperforening og Nordbygda/Løten ski.
LES OGSÅ: Gamle minner kan være alt som er igjen av Åsenrennet
LES OGSÅ: Roar Johansen fra Åsen IL fikk frivillighetsprisen

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.