Øvre Romerike Handicapidrettslag stilte med både boccialag og curlinglag under helgens stevne i Sarpsborg.

VANT NORGESSERIEN

På søndagen vant Sigrid Hyldmo og Vigdis Mørdre til topps i hver sin dameklasse av teppecurling-konkurransen. Med det sikret begge seg sammenlagtseier i årets norgesserie.

I herreklassen ble Thor Faye Hansen nummer to i åpen klasse. Olaf Hyldmo fikk 6. plass mens Tore Smidt ble nummer tre i herrer klasse 1.

– FORNØYDE

Under lørdagens lagspill ble damelaget nummer tre, mens herrelagene i åpen klasse ble nummer fire og seks.

– Våre to boccialag nådde ikke helt toppen, men spilte en del gode kamper så må si seg fornøyde med det da nivået er høyt, sier Mørdre.

LES OGSÅ: Silje Marie rir para-dressur for Norge

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.