• PÅPASSET: Hans-Erik «Hanser’n» Rud blir godt passet på av det palestinske laget.

Aksel August Strand, Hans-Erik Rud, Fredrik Hallberg og Herman Mehus kommer med sin beste Norway Cup-tips. Gutta spiller alle for Eidsvold IFs gutter 12-lag som EUB finner på Ekebergsletta Norway Cup-uka.

– Hvordan er det å være med på Norway Cup?

– Det er veldig kult, sier guttene i kor, som nettopp kommer fra kamp mot palestinske Gaza Kids. Trass tap var det en positiv gjeng som møtte EUB.

– Det var helt greit å spille mot dem, men jeg synes at motstanderne brukte litt skitne triks. Det var en ufortjent seier, og til og med dommeren sa det etter kampen, sier lagkameratene.

LES OGSÅ: Emils jubelbrøl hørtes over hele Ekebergsletta

kommunikasjonsvansker

Gaza Kids-laget spilte underholdende og rask fotball, og dro til slutt i land en meget knepen seier mot hardtarbeidende EIF-ere. Utpå banen var det vanskelig å snakke med araberne, synes EIF-gutta.

– Det var vanskelig å snakke med dem, fordi de snakket ikke engelsk. Men det var en veldig morsom kamp, forteller Aksel August Strand. Palestinerne spilte trommer og sekkepipe, og skapte liv på sletta og en fantastisk ramme rundt kampen. Seieren var også palestinernes første i årets Norway Cup, og seieren ble behørig feiret etter kampslutt.

«HANSER’NS» beste norway Cup-tips

Strands lagkamerat – og kaptein for EIF G12 – Hans-Erik Rud blir populært kalt for «Hanser’n». Han er ikke i tvil om hva det morsomste med Norway Cup er.

– Jeg synes det er morsomste er å spille fotball, sier Hans-Erik.

Men Rud har flere tips i bakhånd for ting å finne på inne på området.

– Men hvis jeg måtte komme med tre tips måtte det være: Å spille fotball, å gå rundt i bodene her inne, og å gå på tivoliet. Men det viktigste er å være med gutta å kose seg. Det er mine tips, forteller Hanser’n.

LES OGSÅ: Forsøkte å snakke med nordkoreanerne med Google Translate

MÅ DU SPØRRE KEEPER’N OM

Skal vi tro lagkameratene rett, er det mer å finne på i Oslo enn det Hans-Erik først forteller.

– Han mener også at det er lurt at man går rundt og sjekke damer, skyter kompisen Aksel August inn fra sidelinjen.

– Nei, det er ditt tips!, kontrer Hans-Erik Rud.

– Hva er Aksels sjekketips, da?

– Da må du nesten høre med keeperen vår – Herman! flirer Aksel August.

Målvakt, Herman Mehus, er krystallklar i sin suksessoppskrift på sjekkefronten:

– Du må bare smile til dem, sier en selvsikker målvakt.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.