Norges Skiforbund har tatt ut syv menn og seks damer til U-23 VM i Obergoms, Sveits. 

Uttaket er basert på resultater i verdenscup, skandinavisk cup, NM og norgescup, samt skjønn fra rekruttlandslagstrener Anders Byström.

– Vi har et sterkt lag, hvor flere av løperne allerede har representert Norge i verdenscup og har med seg tidligere medaljer i Junior-VM. Det er vanskelig å vite hvilken motstand vi får i U23-VM. Russland er ofte sterke, men vi har høye mål og vil kjempe om medaljer, sier Byström.

Programmet innledes med sprint 29. januar, og fortsetter med 10/15 km klassisk 31. januar, samt skiathlon 15/30 km 2. februar. Håkonsen Ous fikk forrige helg sin internasjonale debut i verdenscupen. Juniorverdensmesteren fra 2016 kom til kvartfinalen i sprintkonkurransen som gikk i sentrum av Dresden, Tyskland.

LES OGSÅ: Yngstebror Haga følger i søsknenes skispor 

LES OGSÅ: Laget fra Nannestad kom på 5. plass i NM-stafetten

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.