- Vi har positiv egenkapital og etter 2016 har vi et overskudd på drøye 600.000 kroner, sier Cato Strømberg til EUB etter årsmøtet torsdag kveld.

Noen forbruksfest blir det likevel ikke på Jessheim, og Strømberg er tydelig på at også budsjettet for 2017 er edruelig.

- Vi tar vi et skritt til fremover med å øke budsjettet noe, men fortsatt innafor rammene for der vi er nå. Vi prøver å bygge klubben videre uten å ta altfor store sjanser.

STEMTE FOR NAVNEENDRING: Men det er langt igjen til klubben kan kalle seg UKI Jessheim fotball

- Jeg vil tro vi er midt på treet i divisjonen

Strømberg forteller at Kisa er i en litt annen liga enn andre klubber i divisjonen hva budsjettering angår.

- Jeg spiste middag med daglig leder i Start forleden, og der har de et budsjett på 45 millioner. I Fredrikstad ligger de på 30 millioner, Her har vi et totalt budsjett på 17 millioner for hele klubben. Vi er nok omtrent midt på treet med slike summer. Det er flere lag som satser voldsomt, men jeg håper på å dra klubben videre med en sunn og god økonomi. Tanken er at vi kan etablere oss på godt nivå i 1.divisjon og da må økonomien følge det, forklarer Strømberg.

- Det vi kan være stolte av er at vi driver bra i klubben. Vi har nå orden på økonomien og klare planer for fremtiden. Planer for å være med i norsk toppfotball. Helt i sluttfasen for å bli godkjent som kvalitetsklubb. Akademi-kvalifisering som norsk toppfotball har.

- Sportslig har vi tatt et steg frem med at vi er mer profesjonelle enn tidligere. Doble økter tirsdager og torsdager og annenhver lørdag og søndag. Så vi er veldig godt fornøyde med samarbeidet mellom Tomas Halvorsen og Vegard Skogheim. Fungert perfekt. Nye elementer sammen med Tomas som gutta er fornøyde med. Fin gjeng og vi ser positivt på sesongen som kommer.

MER PROFF KLUBB: Revolusjonerer hverdagen for spillerne i Ull/Kisa

- KOMMUNISERE MOT STORE SAMARBEIDSPARTNERE

Strømberg er også positiv til Kværners forslag om å endre profileringen på klubben.

- Jeg tror dette kan være med på å sette Jessheim mer på kartet. Vi synes det er positivt for hele idrettslaget med å få frem Jessheim i navnet. Logoen og historikken lar vi ligge, det gjøres ikke noe med, men markedsføringsmesig håper vi å få endret navnet til UKI Jessheim Fotball. Da kommuniserer vi tydeligere opp mot de store samarbeidspartnerne om vi får stedsnavnet inn i bildet på en bedre måte, fortsetter Strømberg. Men han er tydelig på at ønsket må gjelde Ull/Kisa Idrettslag som helhet - ikke bare fotballgruppa.

- Vi ønsker ikke å gjøre noe om resten av klubben ikke vil være med på endringen, sier Strømberg.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.