Som del av nye Jessheim videregående skole er det vedtatt at Akershus fylkeskommune skal få opprettet en grusbane på området. EUB har tidligere omtalt at Ullensaker kommune og skolens brukere heller vil ha kunstgress, og at fylkespolitiker Ketil Nordengen har tatt opp mulighetene for å endre planene.

NY SAK

I svaret på det grunngitte spørsmålet til fylkesordføreren er det nå klart at fylkesrådmannen skal legge fram en ny sak som tar for seg fordeler og ulemper ved å endre til kunstgress.
- Nå får vi en ny vurdering og ny votering til fylkestinget, og det er det viktigste for meg, sier Nordengen, som også er samarbeidsutvalgsrepresentant til Jessheim videregående skole. Saken skal synliggjøre Ullensaker kommunes behov for flere flater og hvem som skal betale for en eventuell kunstgressløsning.
Ettersom skolen åpner allerede til høsten regner Nordengen med at saken kommer opp i nær framtid.

ISLEGGING

I det vedtatte byggeprogrammet står det at den hundre meter lange grusbanen skal brøytes om vinteren, og at hele eller deler skal tilrettelegges for mulig islegging.
LES OGSÅ: Nye nettsider for kommunene
LES OGSÅ: Siden ishallen åpnet har Ullensaker Issportklubb vokst fra ett lag til nesten 600 medlemmer

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.