Eidsvold Turn vant 1–0 i mandagens bortekamp mot Raufoss 2. Hjemmelaget stilte med mange fra sin A-stall.

Ifølge Eidsvold Turns nettsider måtte Turn-keeper Peter Rusina i aksjon etter åtte minutter da Papa Sow ble spilt gjennom forsvaret, uten at han klarte å overliste sisteskansen. Robin Edvardsen og Jon Erik Økland hadde muligheter til å score for gjestene, men lagene gikk til pause uten scoringer.

Etter en times spill kom ledermålet. Venstreback Johan Kolbjørnsuds skudd ble stanset av en Raufoss-spiller, men Stian Teksum var først på den løse ballen og satt inn ledermålet fra kort hold.

Piotr Gawecki kunne økt ledelsen rett etterpå, men Raufoss-keeperen reddet avslutningen. Hjemmelaget Sow fikk en siste sjanse til å utligne, men headingen gikk over tverrliggeren. Turn fikk rom til å kontre da Raufoss jaktet utligning. Tre minutter på overtid kom eidsvollingene i overtall, men Gaweckis avslutning fra ti meters hold gikk over. Uten flere mål i kampen ble det nye tre poeng for et Turn-lag som for alvor har funnet formen. Eidsvollingene har slått knallhardt tilbake etter innledningen og dette var lagets tredje strake seier ute baklengsmål.

Neste mulighet til å bygge vider på formen er i lørdagens hjemmekamp mot Flisa.

LES OGSÅ: Kunstgress, undervarme, lys og tribuner på Myhrer

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.