Før årets første trening denne uka sikret klubben seg signaturen til Morten Sundli på en treårskontrakt.

Sundli kommer fra Lillehammer, men ble hentet til Odd som 18-åring tilbake i 2009. Han gikk til Mjøndalen foran 2011-sesongen og spilte fast i 1. divisjon fra første stund. Sundli startet 23 kamper i eliteserien og scoret fire ganger etter at Mjøndalen rykket opp.

Sesongen endte med Mjøndalen-nedrykk, men sommeren 2016 ble han kjøpt av Sarpsborg 08. Der fikk han etter hvert mindre spilletid, og etter et halvt års opphold i svenske Öster vil han nå få fart på karrieren i Kisa.

– Med sin tid i Sarpsborg 08 får vi inn en spiller med referanser fra det som de siste årene har vært en av landets beste fotballklubber. I tillegg har han rykket opp og kjempet i toppen av OBOS-ligaen med Mjøndalen i flere år på rad, sier Ull/Kisa-trener Vegard Skogheim til klubbens nettside.

Kisa har tidligere i vinter forsterket laget med midtbanespilleren Eric Kitolano

LES OGSÅ: Samboerne trener hvert sitt A-lag i Ull/Kisa

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.