I 2017 opprettet Franzefoss stipend og fond for å hedre enkeltpersoner, idrettslag eller kulturarrangementer som bidrar positivt i sitt lokalmiljø og som ellers får liten oppmerksomhet. Mandag kveld ble årets stipender og fond delt ut til henholdsvis åtte utøvere og fem idrettslag. Blant stipendvinnerne, som hver mottar 10.000 kroner, er motocrossfører Madelen Hofseth Pedersen fra Nannestad.

– Felles for alle stipendvinnerne er at de satser stort og presterer godt innen sine områder, sier konsernsjef Truls Markussen i Franzefoss.

Hofseth Pedersen går for å delta i alt fra VM-runder til NM denne sesongen. Innimellom satsingen på motocross-karrieren har hun nemlig et eget lokale hvor hun driver med negledesign.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.