Førstkommende helg skal det internasjonale ishockeyforbundet (IIHF) arrangere Global Girls Game. Dette er en hockeykamp hvor kvinnelige spillere skal spille en del av kampen på Jessheim, før andre spillere umiddelbart fortsetter kampen i et annet land. Målet med kampen er å feire jente- og kvinnehockey over hele verden.

Norge har fått tildelt tiden 11. mars klokken 13 til 14 for å gjennomføre sin del. Oppgjøret spilles i Jessheim is- og flerbrukshall, og IIHF holder oversikten over poengene og holder verden oppdatert på livescore.

Samme helg skal Ullensaker Flyers jentehockey arrangere serieavslutning for JU11-13. Dette er første gangen at det har blitt gjennomført en landsdekkende serie for jenter i denne aldersgruppen. Flyers-jentene tar imot Rosenborg, Stavanger, Østfold, Jar/Jutul, Vålerenga, Gruner, Kongsvinger og Storhamar.

Jessheim-klubben var med også første gang denne globale jentekampen ble arrangert. Flyers jobber iherdig med rekruttering av jenter til hockeysporten, og for kort tid siden var 100 jenter samlet i ishallen

LES OGSÅ: Øvre Romerike Budo Senter viste stor vilje

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.