I verdens største ungdomsstevne, som ble arrangert i Gøteborg denne helgen, ble det gull på Mari Steen Myrvang i høyde J12. Hun satte også ny stevnerekord med 1.59m.

Hanna Emilie Hjeltnes i klassen J14 satte ny pers i kule med et kast på 12,54m - noe som sikret henne 2. plass i klassen. I diskos fikk Hjeltnes en fjerdeplass i J15 med 35,44m.

LES OGSÅ: Hanna Emilie (13) hevder seg i kasteøvelser der etternavnet Hjeltnes allerede er godt kjent

Birgitte Kjuus fra Ull/Kisa fortsetter sin fine form og ble nummer to i stav i J19 med 3.95m.

Vår Åsheim løp en sterk 400m, og perset med over sekundet. Dette holdt til en bronse i J19. – Hun har slitt med både skader og sykdom på vårparten og ville normalt være med i kampen om en U20 VM-plass. Denne helgen satte hun ny pers på 400m hekk, 200m og 400m. Resultatet på 400m er ny klubbrekord. Hun er dermed med i kampen om en landslagsplass til junior-Nordisk på både 400m hekk og 400m, sier hovedtrener Hans Jørgen Borgen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.