• ANVENDELIG BACK: Nikolas Walstad ble brukt på begge sider av forsvaret.
  • BLOKKERT: Ole Andreas Nesset prøver seg på direkten etter forarbeid av Kristoffer Ødemarksbakken (t.v.).

Ull/Kisa ledet nesten hele mandagens treningskamp mot Strømmen etter at Sverre Martin Torp hadde sklidd inn 1–0 målet før et minutt var spilt. Selv om det ikke deles ut noen poeng ville en seier mot 1. divisjonskollegaen om ikke annet satt en stopper for Jessheim-klubbens rekke med kamper uten seier, som strakte seg helt tilbake til cupavansementet mot Alta 24. mai. En gammel kjenning fra nabobygda sørget for at rekka nå teller åtte kamper. Med syv minutter igjen dukket eidsvollingen Martin Trøen opp i feltet, og satte ballen i lengste hjørne til uavgjort mellom naboklubbene. Den tidligere Eidsvold Turn-spilleren ser flere grunner til at det smakte godt å hindre Kisa-seier.

– VIKTIG

– Det er viktig. Vi røyk mot Kisa i treningskamp rett før serien, og da gikk jo de videre til fem seire mens vi omtrent fikk fem tap, så dette var viktig for oss, sier Trøen.

Blant disse kampene var Kisas seier mot Strømmen på Jessheim stadion i innledningen av serien. Eidsvollingen deler bolig sammen med Ull/Kisas assistenttrener Tomas Skaret Halvorsen.

-Vi har jo tapt begge kampene mot dem i år, så det var ikke snakk om å ryke tre på rad mot han. Det går bare ikke, sier Trøen.

Angriperen er nylig tilbake i Strømmen-laget etter skade.

– Nå må jeg bare komme meg i kampform. Selv om jeg bare spilte 45 minutter var det 45 blytunge minutter. Jeg kjenner at jeg må jobbe hardt og gjøre alt riktig framover, sier Trøen, som ett år etter overgangen fra Turn forteller at han stortrives med tilværelsen.

– Helt nydelig. Garderoben, trenerne og klubben er veldig bra og jeg gleder meg hver dag til å dra på trening, sier han.

Ull/Kisa-trener Vegard Skogheim sier han ikke tenker noe på at den sene utligningen gjorde at laget heller ikke denne gangen fikk smake på en seier.

– FORNØYD MED PRESTASJONEN

– Nei, det tenker jeg ikke på. Det viktigste er at vi begynner å prestere igjen. Vi kunne for eksempel vunnet 1-0, spilt dårlig og vært happy med det, men det viktigste er å se på innholdet. Jeg synes vi gjør en ok kamp, og jeg er fornøyd med prestasjonen, sier Skogheim.

Laget har denne uka vært tilbake etter noen dagers fri.

– Jeg tror det har vært godt for oss å dra litt vekk fra hverandre og ikke tenke fotball hver dag. Nullstilte hoder og energi bør hjelpe, så får vi håpe vi har trent godt inn mot den nye seriestarten, sier Skogheim.

KAMPFAKTA

Ull/Kisa – Strømmen 1–1 (1–0)

Jessheim stadion, 70 tilsk.

MÅL

1–0. 1. min.: Sverre Martin Torp

1–1. 83. min.: Martin Trøen

Dommer: Eivind Bodding, Haga

Ull/Kisa (4-5-1): Stefan Hagerup – Nikolas Walstad (Jan Tore Amundsen fra 75.), Emmanuel Troudart (Martin Rosenkilde fra 60.), Ciise Abshir, Vetle Dragnes (Karsten Rognerud fra 60.)–Kristoffer Ødemarksbakken, Niklas Sandberg (Truls Jørstad fra 46.), Christian Aas (Markus Furseth fra 80.), Sverre Martin Torp (Omar Castro fra 45.), Nicolay Solberg–Andreas Aalbu (Herman Henriksen fra 75.)

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.