Klubben Øvre Romerike Budo Senter foreslo taekwondoutøver Tina Røe Skaar som en av totalt ni kandidater til stipendet for unge lovende utøvere. Nå er det klart at Røe Skaar er vinner av stipendet på 5000 kroner.

– Nannestad kommune gratulerer Tina med prisen, og ønsker alle kandidater lykke til videre med sine karrierer. Øvre Romerike Budo Senter henger seg på og gratulerer Tina med velfortjent pris, skriver klubben på sine nettsider.

Røe Skaar som selv har konkurrert i olympiske leker har aldri glemt hvor hun kommer fra, og har jevnlig holdt treninger for moderklubbens yngre garde hjemme i Letohallen. Det siste året har hun imidlertid hatt utfordringer med helsen, hvilken har gjort at hun har gått glipp av trening og konkurranser. Målet med stipendet er å stimulere lovende utøvere til ytterligere utvikling og interesse.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.