– Merkelig nok oppleves det av og til som om alle arrangement faller på samme helg. Første helgen i november var ei slik helg. Da var vi representert i både København, Kristiansand og Oslo, skriver Eidsvoll svømmeklubb.

– Viser bredden i klubben

Medlemmer i klubben deltok både på Copenhagen Open Master, Nordsjøstevnet i Kristiansand og Speed Open i Oslo.

– Disse tre stevnene på samme helg er mye for en liten svømmeklubb som Eidsvoll. Men bredden i klubben er stor, skriver Bjørg Lyssand i Eidsvoll svømmeklubb.

Gode prestasjoner

Nordsjøstevnet arrangert ble arrangert for 45 år på rad av Rogaland svømmekrets. Arrangementet var lagt til Aquarama i Kristiansand. Blant deltagerne var noen av verdens aller beste svømmere, para-svømmere, nasjonale og internasjonale toppsvømmere.

– Eidsvoll Svømmeklubb er superstolte av at fem av over 600 deltagere kom fra vår svømmeklubb. Våre svømmere startet i tilsammen 28 øvelser og de satte personlig rekord i 26 av øvelsene, det sier ikke lite og betyr jo at høstens målrettede treninger gir resultater. Svømming er som kjent én av de idretter som krever enormt med trening. I Eidsvoll tilbys det beste treningspartiet sju økter per uke - og sammenlignet med andre klubber er det lite. Da er det ekstra artig når resultatene blir så bra, skriver klubben.

Philip Johan Abad Slotsvik var den som gjorde det best i sin årsklasse (2005) og kommer hjem med to sølvmedaljer og én bronse og er en av Norges beste i sin årsklasse i mange øvelser.

Speed open

I Speed Open i Nordtvedt bad i Oslo var mer enn 500 svømmere påmeldte i klassene funksjonshemmede, senior og årsklasser født 1999−2009.

– Fra Eidsvoll var åtte svømmere påmeldt. Det ble personlige rekorder og svømmerne gjorde en flott innsats, skriver svømmeklubben.

La på svøm i København

Copenhagen Open Master er et stevne med lange tradisjoner - 2018 ble 32 gangen det arrangeres. Stevnet har internasjonal deltagelse og arrangementet er lagt til Kastrup Svømmehall.

– Mastersgruppa i Eidsvoll svømmeklubb er en sammensveiset gjeng som trener sammen så ofte de kan og deltar på ulike mesterskap. En munter delegasjon på ni svømmere reiste til København, og svømmere med erfaring overlater ingenting til tilfeldighetene - de bringer med eget mannskap, deriblant elitetrener og egen frisør. Stemningen var upåklagelig, opplyser klubben.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.