Mandag kveld ble sjuerserien i Akershus sparket i gang, og det med et realt lokaloppgjør. Det manglet ikke på gode, lokale ingredienser i oppgjøret. Dommerhelten Terje Juven sto med fløyta, og med seg hadde Juven Magnus Julsrud Aasen og Ole Anders Valstad Jensen som assistentdommere. Trener for Feiring IL var godt fornøyd med å slå rivalene fra sør.

– Jeg vil si at vi hadde relativt god kontroll på matchen i samtlige seksti minutter, Vi slapp til Nordre kun et par farlige muligheter, men utenom det hadde Eirik Gjestvang og Kristoffer Brodshaug god kontroll i forsvar, sier Stian Melby, som i år trener Feirings A-lag sammen med Terje Rogstad. Selv om Melby hevder Feiring var best, sto det uavgjort til pause.

– Det var en litt småruskete, men god 1. omgang, som endte målløs. I 2. omgang brukte vi cirka ti minutter på å sette inn det første målet. Da kom det to raske et par minutter seinere. Og etter det kontrollerte vi i grunn kampen, og spilte på cruisekontroll. Alt i alt en fair og god kamp, konkluderer Melby.

stolpeskudd

Stoppergeneral hos hjemmelaget, Lars Jørgen Sætre, var mindre fornøyd med NEILs sjansesløsing utover i 2. omgang mandag kveld. Utover i 2. omgang ble David Jansen, med fortid i EIF, Turn og Kisa tungen på vektskålen i oppgjøret.

– Jeg fikk litt sjokk da jeg så at David sto på dommerkortet. Der har Feiring gjort et scoop. Men han ble passa godt på i 1. omgang. Det ble litt forskjell utover i 2. omgang da «feiringa» putta tre på kort tid. Vi var nære vi også ved et par ganger, blant annet med et stolpeskudd, forklarer Sætre. Han forteller derimot at tapet i lokaloppgjøret ikke tar pusten fra en motivert Minnesund-gjeng. Utover våren skal laget møte både Bøn, Dal og Turn 3.

– Stemninga i laget er meget god. Vi er mye bedre trent og samspilte enn i fjor. De yngre gutta er ett år eldre og har mer erfaring. I tillegg har vi fått et par nye spillere som har hevet laget, deriblant Sondre Strand Nilssen, Erlend Hauge og Amund Sandholt. Så tror vi skal bite godt fra oss i år, avslutter Sætre til EUB.

Kampfakta

  • Sjuerfotball
  • Nordre Eidsvoll IL – Feiring IL 0–3 (0–0)
  • Minnesund idrettspark
  • Dommer: Terje Juven
  • Mål: David Jansen, Anders Gjestvang, Jonas Langgård, Feiring IL
  • Tropp Nordre Eidsvoll: Tobias Linding Smedsrud, Håkon Martin Valstad Jensen (kaptein), Erik Krogvold Julsrud, Lars Jørgen Sætre, Sondre Strand Nilssen, Erlend Hauge, Oskar Solberg Lægland, Martin Mobakk, Lars Rom, Amund Harald Sandholt, Helge Julsrud Jensen
  • Tropp Feiring: Øystein Rydland, Ivar Langgård, Kristoffer Brodshaug, Leif-Henning Nordahl, Jonas Langgård (kaptein), Eirik Gjestvang, Kenneth Limbodal, Wilmen Germanmota, David Andre Jansen, Anders Gjestvang
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.