– Han har vært veldig god i år, og gjort seg bemerket. Veldig artig at han har fått kontraktstilbud fra en 2.-divisjonsklubb, og kanskje får bli med opp til Obos-ligaen, sier Turntrener Joakim Dragsten.

Treneren legger ikke skjul på at Thierry Dabove har vært en viktig og toneangivende spiller for Eidsvold Turn. Han peker spesielt på de jevne kampene, hvor Dabove har vært med å avgjøre.

LES OGSÅ: - Det har vært flere konkrete henvendelser

– Det er klart at det er et kjempetap for oss, og vi kommer til å savne ham. Men vi har samtidig en veldig sterk tropp, så det er et tap vi skal klare å dekke over, sier treneren.

Dabove har tidligere spilt for Vålerenga og Skeid. Han har vært i Eidsvold Turn siden 2016. Nå går han over til Raufoss Fotball.

– Raufoss er et ganske ungt og sterkt lag i 2. divisjon. Det er en spillergruppes om har store ambisjoner. Det var hovedgrunnen til at jeg valgte Raufoss. Jeg har også store ambisjoner, så Raufoss Fotball passer perfekt for utviklingen min, sier Dabove til RaufossFotball.no etter å ha signert kontrakten.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.