Thomas Roth tok seg videre fra forsøksheatet på 800 meter under friidrett-EM i Berlin, torsdag kveld.

I fredagens semifinale ble ullsokningen nummer seks i sitt heat. Hadde han slått nummer fem i duellen som varte helt fram til målstreken, ville tiden holdt til en finale. Dessverre for Roth endte han tre hundredeler bak.

- Jeg har en ganske bra spurt. Det er bare min skyld, men hadde jeg ikke blitt «boksa inn» der så hadde jeg vært i finale. Det kjennes kjedelig, sier Roth til NRK etter løpet.

Med «boksa inn» viser Roth til at han havnet i en innestengt posisjon i feltet av løpere.

- I dette løpet var formen god nok til å komme til finale, men det var taktikken som ikke var god nok i dag, utdyper Roth.

Roth fikk dermed ikke gjentatt bragden med å komme til finalen av EM, slik han gjorde i Helsinki i 2012.

Selv om han var nær en ny finale har Ull/Kisa-løperen uansett oppnådd andre store mål denne sesongen. 

LES OGSÅ: Nytt stevne på Jessheim blir blant landets største

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.