Årets friidrett-NM gikk av stabelen i Byrkjelo på Vestlandet denne helgen. Sand-mannen Thomas Roth, som nylig var nær ved å ta seg videre fra semifinalen under EM i Berlin, gikk helt til topps i duell med Filip Ingebrigtsen på 800 meteren. Bronsen ble tatt av Markus Einan fra Sørumsand, som med det sørget for to Kisa-løpere på samme pall.

Også etter kvinnenes 800 meter ble det Kisa-farger på pallen, der Kristiansand-kvinnen Amalie Sæten vant sølv.

Allerede fredag kunne Kisa notere sitt første gull. Birgitte Kjuus vant kvinnenes stavkonkurranse under utfordrende værforhold. Årnes-kvinnens aller første NM-gull var også Kisas første i stav, og klubbens første gull på kvinnesiden på 55 år. Forrige gang var i 1963 da Tove Dønnum vant i høyde.

For Jessheim-klubben ble mesterskapet kronet med to nye medaljer på stafetten. På den 1000 meter lange distansen kunne Kisa-herrene feire gull etter å ha blitt representert av Sander Myrvang, Andreas Roth, Markus Einan og Thomas Roth.

I kvinnenes konkurranse ble det bronse til et Kisa-lag bestående av Tonje Moen, Birgitte Kjuus, Vår Åsheim og Amalie Sæten.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.