Kampens eneste scoring kom i det 56. minutt. Da Turn ble tildelt straffespark skrittet Jonatan Teigland opp. Fra ellevemetersmerket satte han ballen sikkert i hjørnet, og straffescoringen var nok til at blåtrøyene rasket med seg full pott fra dalføret i Oppland.

MÅLLØST TIL PAUSE

Turn var det farligste laget før hvilen, uten at de dominerte banespillet i særlig grad. Eidsvollingene hadde de største mulighetene i begge ender av kampens første omgang. Etter tre minutters spill fikk polske Gawecki avslutte to ganger, men begge skuddene ble reddet på streken av hjemmelaget. I minuttene før pause hadde både Magnus Tvedte og Markus Furseth hver sin heading mot mål. Tvedtes avslutning gikk rett på Valdres’ keeper som fikk slått til corner, mens Furseths forsøk endte utenfor stengene på blank kasse.

MANGLET EDVARDSEN OG TEKSUM

Hjemmelaget gasset litt på etter pausen, og Turn hadde også sine sjanser. Myhrer-laget fikk nok en dobbeltsjanse rett før timen var spilt, men det måtte altså et straffespark til for å skille de to lagene. Eidsvold Turn stilte uten Robin Edvardsen og Stian Teksum, som pådro seg hver sin kneskade i kampen mot Kvik Halden forrige runde. Verst gikk det med Edvardsen som ifølge klubbens hjemmeside pådro seg følgende: totalt avrevet fremre korsbånd, avrevet ytre menisk, indre og ytre leddbånd med rupturskade grad 2 samt trolig avrevet muskelfeste i låret og delvis avrevet muskelfeste i leggen. Teksum er etter rapportene å dømme ute i 8–12 uker med det som trolig er grad 2-skade på indre leddbånd.

INGEN FORDANDRING I TOPPEN

Akkurat som i forrige runde tok Turn og lagene rundt like mange poeng. Det er med andre ord fortsatt fordel serielederne fra grunnlovsbygda. Turn topper fremdeles fire poeng foran Kvik Halden og ni poeng foran Lørenskog.

Neste kamp for Turn er hjemme mot Skedsmo, som med 13 poeng og nest sisteplass kjemper hardt for å overleve i divisjonen,

Kampfakta

  • Norsk Tipping-ligaen avd. 2
  • Valdres – Eidsvold Turn 0–1 (0–0)
  • Gjensidigebanen, 185 tilskuere
  • Dommer: Johan William Grundt, Eidskog Fotball
  • Mål:
  • 0–1 56. min.: Jonatan Teigland
  • Gule kort: Enrique Ramirez, Valdres. Oliver Stenseth, Piotr Gawecki, ETF
  • ETF: Peter Rusina – Markus Furseth, Runar Heggestad, André Trandum Nordlie, Johan Kolbjørnsrud–Markus Stenseth (Sondre Rustad Rudi fra 74.), Jon Erik Økland, Kristoffer Trandum Nordlie – Jonatan Teigland (Joakim Madsen fra 67.), Magnus Tvedte (Robin Hofer Dahl fra 80.), Piotr Gawecki (Lars Andresen fra 85.)
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.