Etter at seriepremieren mot Eidsvold Turn 2 endte med uavgjort jaktet Eidsvold IF sesongens første seier da Fet kom på besøk, mandag. Trepoengeren så ut til å være et faktum da Lars Kristiansen scoret kampens første mål på overtid, men tre minutter senere gjorde Fet det samme til sluttresultatet 1–1.

– Denne kampen burde vi avgjort i førsteomgang med alle sjansene vi hadde. Da satt spillet brukbart, særlig mot slutten av omgangen. Da beholdt vi roen i angrepsspillet og det var utrolig at vi ikke scoret. Men i andreomgang stoppet det helt opp. Da var det tut og kjør hele veien. Så fort vi fikk tak i ballen ble den bare pælmet oppover. Vi byttet mer enn vi pleier for å få i gang offensivt trøkk, sier EIF-trener Kyrre Innstøy til klubbens nettsider.

Han så forbedring før alt raknet.

– Vi gjorde juniorfeil og ble straffet for det. Det er så bittert, sier Innstøy.

LES OGSÅ: Drømmeåpning av nye Myhrer

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.