Hoppensprett-turneren Fredrik Johnsen stilte i helgen til sitt aller første senior-NM.

KUN 0,05 poeng skilte

Her kvalifiserte Jessheim-gutten seg til fire apparatfinaler, og i ringer var han svært nære å krone debuten med gull. Kun 0,05 poeng skilte Hoppensprett-turneren fra vinneren Sofus Heggemsnes. I tillegg til sølvmedaljen i ringer ble han nummer tre i skaranke, fem i frittstående og seks i bøylehest. I mangekampen kom Johnsen på sjetteplass.

Innsatsen i mesterskapsdebuten er til stor glede for trener Espen Jansen.

– Fredrik har nå etablert seg på seniorlandslaget og har hatt en fin utvikling det siste året, sier Jansen til EUB.

Denne sesongen som førsteårssenior har inneholdt flere milepæler. I april var han i sitt første internasjonale mesterskap som representant for Norge under senior-EM i Romania. Straks starter oppkjøringen til VM i Canada. Mesterskapet i oktober er høstens store mål.

– VELFORTJENT UKE FRI

Også mellom slagene handler det om å finne en balanse for turneren.

– Nå er det noen dager med trening hjemme i Hoppenspretthallen før han får en velfortjent uke fri, sier treneren.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.