Med toppscorer Thierry Dabove til Raufoss, Erik Ruud langtidsskadd og Markus Stensby på flyttefot, har Eidsvold Turn jobbet hardt for å ha flere enn 13 utespillere til rådighet.

Nå har klubben sikret signaturen til tre nye spillere. Sistemann inn er den tidligere Turn-gutten Oliver Stenseth. Den 20-årige midtbanespilleren har vært i Ull/Kisa siden 2013 og både trente og spilte kamper med A-laget i vinter.

Turn har også hentet en annen tidligere Kisa-spiller, slepne Lars Jørgen Mork, fra Skedsmo. I tillegg har de signert spissen Magnus Tvedte som sist spilte for Gjøvik-Lyn.

Eidsvold Turn har stø kurs mot opprykk og topper 3. divisjonstabellen med seks poengs klaring til neste lag. Høstsesongen sparkes i gang 11. august når Kråkerøy kommer på besøk til Myhrer. 

LES OGSÅ: Dommerdebutant på Norway cup

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.