Det var Eidsvold Turn Fotball som meldte om dødsfallet på sin egen nettside fredag formiddag.

«Eidsvold Turn Fotball og hele fotballmiljøet på Øvre Romerike sørger over det ufattelige budskapet om at Truong Tran ble funnet død torsdag formiddag. Våre varmeste tanker går til hans familie. Dette er en svært tung tid for alle berørte. Spillere, trenere og ledere ble samlet på Myhrer torsdag kveld, der de ble orientert om dødsfallet», skriver klubben på sin nettside.

Hvil i fred, Truong

Lørdagens kamp mot Redalen er avlyst. Spillergruppen kommer uansett til å samles denne dagen for å være sammen i sorgen og ta vare på hverandre.

I løpet av sju sesonger spilte Truong Tran 126 kamper og scoret 13 mål for Eidsvold Turn.

«Det var ingen som visste det da, men han avsluttet Turn-karrieren med å bli matchvinner og helt mot Flisa. Og det er slik Truong vil bli husket på Myhrer, ikke nødvendigvis som matchvinner, men som en smilende gutt i sentrum som alltid hadde tid til alle og satte klubb og lagkompiser foran seg selv. I løpet av sju sesonger lærte hel Turn-miljøet Truong å kjenne, ikke bare som en knallgod fotballspiller, men som et fantastisk menneske og kamerat», skriver Eidsvold Turn Fotball på nettsiden.

«Hvil i fred, Truong Tran», avslutter klubben.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.