Aldersforskjellen på 61 år er ingen hindring i skytesporten. Tirsdag sto baneskytingen for tur for skytterdebutanten med sterke skyttergener. Pappa Vidar har flere gode resultater og NM-titler, og bestefar Kåre har mange seiere som veteran.

NABOSKIVA

Eirik skjøt ett skudd på naboskiva, og stoppet dermed på 238 poeng. Han tapte bare to poeng på de 24 skudd han hadde i sin egen skive.

- Jeg merket ikke at jeg skjøt feil en gang, sier en litt skuffet Eirik.

Feilskuddet var en tier.

- Jeg leder i hvert fall 10-skudden, sier Eirik etter å ha prikket inn 100 med åtte innertiere der.

Han gleder seg stort over å ha kvalifisert seg til finalen i felten for rekruttene og med en personlig rekordforbedring med to treff.

- Jeg skjøt felten med kaliber 22 ammunisjon og det blåste ganske mye så det måtte skrus opp til åtte knepp på siktet for å være inne, sier han.

Både Kåre og Eirik gjør seg klar til morgendagens feltfinale med ett mål for øye, å treffe med flest mulig innertreffet på finalefigurene. De satte standarden med 30 treff på felten og skyter finale rekrutt og V-65.

LES OGSÅ: Til finalen og mulig NM-tittel

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.