• MØTTES IGJEN: Da EIF møtte Strømmen 2 i vårsesongen måtte det spilles to kamper på grunn av snøvær. Stemningen var ikke bedre da de gikk av banen denne gangen, og dro hjem med null poeng. Arkivfoto.

Kløfta gjennomførte en formidabel vårsesong, men har trøblet etter sommerferien. Etter tre spilte kamper av høstsesongen står zebrastripene notert med kun to poeng. Mandag ble det poengdeling borte mot Skedsmo 2, der Hawar Saleh sendte bortelaget i føringen etter tjue minutter. Rett før pause fikk Eivind Damstuen seg en smell som var såpass kraftig at han besvimte. Han kom seg på beina igjen, men tok for sikkerhets skyld fri resten av kampen, melder Kløfta på Twitter.

Etter en snau time utlignet Skedsmo 2 til 1–1. Resultatet sto seg ut kampen selv om Kløftaleiren nok følte de hadde fortjent bedre.

TOPPLAGENE MED LUKE

Kløfta befinner seg nå på tredjeplass, noe trener Karl André Hovde tross alt sier seg fornøyd med.

Laget er ett poeng bak Aurskog-Høland (38 poeng og én kamp til gode). Aurskog-Høland gjestet mandag Eidsvold Turn 2 og tok med seg en komfortabel 1-5-seier. Gjestene ledet 0–1 til pause, men etter pause raknet det for Turn-rekruttene.

Eiven Solberg ble meldt klar for EIF etter forrige ukes lokaloppgjør, men var like fullt med i troppen mot Aurskog-Høland. Samtidig hadde blåtrøyene et nytt navn i troppen, Liki Sekwat. Forsvarsspilleren som er fostret opp i Strømsgodset kommer fra et kort opphold i Asker.

Også et ungt Ull/Kisa 2 slapp inn fem mål på hjemmebane. Uten å score selv ble det et solid 0-5-tap mot Gjelleråsen. Med én kamp mer spilt enn nevnte Aurskog-Høland innehar Gjelleråsen førsteplassen med fem poengs margin.

– ÅRSVERSTE EIF-OMGANG

EIF møtte Strømmen 2 på bortebane. Vårsesongens oppgjør ble spilt over to kamper grunnet kraftig snøvær i første forsøk. I mandagens kamp var været bedre, men Råholtlaget lå like fullt under 3–1 til pause. Dan-Remi Tollefsen Dahls redusering hjalp ikke mye i det EIF på Twitter omtalte som årets dårligste omgang av laget. Rødtrøyene hang mer med etter hvilen, men måtte dra hjem med null poeng og hele 1–5 i bagasjen.

Hauerseter reduserte i sluttminuttene borte mot Lørenskog 2, men også «Setra» måtte dra tomhendte hjem etter 4-3-tap på Rolvsrud stadion.

Kampfakta

Resultater fra 4. divisjon:

  • Skedsmo 2-Kløfta: 1-1
  • Lørenskog 2-Hauerseter: 4-3
  • Eidsvold Turn 2-Aurskog Høland: 1-5
  • Strømmen 2- Eidsvold IF: 5-1
  • Ull/Kisa 2-Gjelleråsen: 0-5

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.