Litt bittert for Åsen-jenta var at hun kom på 31. plass på sprinten, som innledet årets Tour. Det er de 30 beste som får anledning til å stille i kvartfinalen, men Ragnhild gikk glipp av finalene på grunn av noen få tideler.

Med det resultatet ble det heller ikke bonussekunder på henne.

Under søndagens fem kilometer i fristil måtte hun dermed starte ganske langt bak i køen. Hun prøvde å komme seg framover i feltet i starten og lyktes litt med det. Ingvild Flugstad Østberg og Heidi Weng kjørte tøft i front og den norske favoritt-duoen sprengte egentlig damefeltet. Ragnhild kom på 23. plass, 50 sekunder bak vinneren.

LES OGSÅ: Ragnhild Haga starter sin ferd mot monsterbakken

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.