Råholt-laget er inne i en tøff periode. Mange fravær i spillertroppen har ført til mager poengfangst i de siste kampene, til tross for en liten opptur etter 3-0-seieren mot Hauerseter. I mandagens hjemmekamp mot Aurskog-Høland fortsatte trenden.

TRE RASKE BAKLENGS

I løpet av drøye ti minutter midt i første omgang måtte EIF-keeper Glenn Wilsgård plukke tre baller ut av nettet. En av divisjonens beste spillere, Lars-Eirik Svardahl fikk gå og gå før han tredde igjennom Henrik Studsrud som startet scoringsfesten for gjestene. Ti minutter senere satt Stian Skjeggenes et innlegg fra høyre i mål. Minuttet etter økte gjestene til 0–3. EIF reddet først på strek etter en corner, men Stian Sinkerud Krogstad fikk god tid til å styre inn kampens tredje mål.

EIF-laget bar preg av de mange fraværene.

– Det var tungt i dag. Vi merker at flere nøkkelspillere mangler, spesielt bakover, sier EIFs målscorer Fredrik Kristiansen. Reduseringen satte han kontrollert i mål, etter et godt gjennomspill fra Magnus Iversen.

– Jeg ble spilt på blankt mål av «Ivers», og da skal det scores, fastslår Kristiansen.

EIF serieåpnet borte mot Gjerdrum, og det er disse som kommer på besøk i siste kamp før sommerferien.

– Her er det kun tre poeng som gjelder, sier målscoreren bestemt.

FORTJENT BORTESEIER

Kampen jevnet seg noe mer ut etter Kristiansens redusering, men gjestene var aldri i fare for å glippe seieren. Et snaut kvarter før slutt satte Henrik Studsrud spikeren i kista etter ny målgivende fra kampens gigant, Lars-Eirik Svardahl.

– Vi fikk en leksjon mot et lag som har trent godt. Det første kvarteret hang vi bra med, men derifra var vi stort sett ett sekund for seint ute i de fleste situasjonene, sier EIF-trener Kyrre Innstøy. Han mener Aurskog-Høland er et av de bedre lagene de har møtt i år.

– Vi slipper vanligvis inn få mål, men med de tre raske scoringene i dag fikk vi trimmet moralen litt, påpeker han.

MISTER NØKKELSPILLER

Tidligere på dagen ble det klart at EIF må unnvære midtbaneelegant Espen Berg Ottesen resten av sesongen. I forrige kamp måtte han ut med en skade i kneet. Det viste seg at det fremre korsbåndet var helt røket samtidig som et leddbånd på yttersiden var skadet. Foreløpig ser det ut til at han må holde seg unna fotballen i minst ni måneder.

LES OGSÅ: Pedersen dunket inn sitt første mål for a-laget

Kampfakta

4. divisjon

Eidsvold IF – Aurskog-Høland 1–4 (0–3)

Eidsvoll stadion, 110 tilskuere

Dommer: Tom Kenneth Sandvold, Hauerseter

Mål:

0–1 15. min.: Henrik Studsrud

0–2 25. min.: Stian Skjeggenes

0–3 26. min.: Steffen Sinkerud Krogstad

1–3 65. min.: Fredrik Kristiansen

1–4 77. min.: Henrik Studsrud

Gult kort: Heine Lundahl, EIF 

Lag EIF: Glenn Wilsgård–Jørgen Olsen, Heine Lundahl, Stein Vidar Fjeldvang, Espen Fjeld–Stian Halberg, Markus Sørensen, Robin Limbodal, Martin Sydtangen–Magnus Iversen, Fredrik Kristiansen 

Benyttede reserver: Lars André Oskarsen, Aleksander Neumann

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.