Turndamene var åpenbart nervøse og spilte en lang periode med høye skuldre da de i helga spilte opprykkskamp borte mot Fet i Fethallen. Etter hvert gled det litt bedre og spillerne kunne til slutt slippe jubelen løs etter å ha slått Fet 26-21.

Det var på forhånd spikret at Turn ville rykke opp med seier i den siste kampen. Det er nemlig innbyrdes oppgjør og ikke målforskjellen som avgjør et opprykk i håndball hvis antall poeng er likt. Turn og Enebakk lå på samme poengsum og hvis begge vant, ville Turn rykke opp. Og det skjedde.

LES OGSÅ: Slik gikk det da Turn-damene spilte med Furuseth forrige helg

HØYE SKULDRE

- Midtveis i første omgang lå vi under med fire mål på stillingen 2-6, så det var ingen tvil om at det var en del spente jenter utpå parketten, sier Turns trener Frank Bredesen til EUB.

- Det er kanskje ikke så rart. Det er ikke mange som har vært i en slik situasjon på ei håndballbane tidligere, sier treneren.

- Etter en timeout fikk vi litt orden på forsvarsspillet og også angrepsspillet begynte å fungere noe bedre, sier Turn-treneren.

Derfra og ut hadde Turn bra kontroll, med unntak av en periode i andre omgang.

- Vi var nok totalt sett et bedre lag enn Fet, sier Bredesen.

BEDRET TRENINGSARBEID

- Det er veldig moro for laget at sesongen ble kronet med opprykk. I fjor høst var det vel egentlig ikke mange som hadde tanker om et mulig opprykk. Det ble organisert et treningsopplegg sammen med jenter-16-laget og det hadde en positiv effekt. Utover høsten ble det bedre struktur og stabilitet over treningene, og som alltid gir det seg utslag på det som presteres i kamper, sier Frank Bredesen til EUB.

TRENERBYTTE

Turn-treneren skal overta Ull/Kisa, mens Karl Jørgen Madsen og Tom Martinsen overtar ansvaret for Turn-damene.

- I Ull/Kisa skal jeg ha ansvaret for lagene fra jenter 16 og til og med seniorlaget for kvinner. Jeg skal ikke ha eneansvar for alle lag. Her blir det team-arbeid, slår Frank Bredesen fast.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.