Stabæk 2 leder Norsk Tipping-ligaen avdeling 2, og stilte ifølge Eidsvold Turns nettsider til mandagens kamp med ti spillere fra stallen til A-laget som er å finne på aller øverste nivå. Den tøffe motstanden hindret likevel ikke Eidsvold Turn fra å ta sin femte strake seier.

TEIGLAND MATCHVINNER

Kampens eneste scoring kom etter 19 minutters spill. Jon Erik Økland spilte Stian Teksum fri, men kantspilleren fikk ikke avsluttet og dyttet heller ballen videre til Jonatan Teigland som satte ballen forbi keeper. Til tross for mye ballbesittelse greide hjemmelaget aldri å slå tilbake, dermed ble Turn det første laget som i årets sesong reiser fra Nadderud med poeng.

SPILLER UTSATT KAMP

Turn ligger på 4. plass på tabellen. Eidsvollingene har et tett kampprogram denne uka, med flere muligheter til å utvide seiersrekken. På søndag kommer Lokomotiv Oslo til Eidsvollhallen kunstgress, men før den tid skal Turn spille enda et oppgjør. Den utsatte kampen mot Redalen er nemlig lagt til torsdag kveld på samme bane. Søndagen etter tar Turn imot Valdres til siste kamp før sommerpausen.

KAMPFAKTA

Stabæk 2 – Eidsvold Turn 0–1 (0–1)

Nadderud kunstgress, 80 tilsk.

MÅL

0–1. 19. min.: Jonatan Teigland

Gule kort: Mattias Seip, Anders Johansen, Hugo Vetlesen og Martin Storesund, Stabæk 2. M. Stensby og J. Kolbjørnsrud, Eidsvold Turn.

Dommer: Morten S. Flaten, Årvoll IL

Eidsvold Turn: Peter Rusina, Robin Edvardsen, André T. Nordlie, Henrik Ulseth, Johan Kolbjørnsrud, Markus Stensby, Kristoffer T. Nordlie, Thierry Dabove, Jon E. Økland, Stian Teksum (P. Gawecki fra 78.), Jonatan Teigland (J. Kvebæk fra 89.)

LES OGSÅ: Turns rekrutter med sliteseier mot Hauerseter

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.