Det glir mildt sagt godt for Turns A-lag om dagen. Laget har ikke tapt siden 2-3-tapet for Frigg i mai, og har kun én uavgjort – 2–2 mot Redalen. Lørdag kom den tiende seieren siden tapet i 3-1-seieren mot Gjøvik-Lyn. Turns kaptein Jon Erik Økland mener den uavbrutte poengrekken handler mye om flyt.

– Det flyter godt?

– Ja, det gjør det! Jeg tror det handler om flyt og flaks. Vi tapte jo fire av de seks første kampene, men fortjente ikke å tape mer enn én eller to av dem. Etter dette har vi skjønt at det ikke nytter å bare være gode, men at vi må fullføre kampene, være konsentrerte og gjøre det vi har avtalt. Når vi gjør dette så kommer også marginene vår vei. I tillegg til at vi selvsagt er et godt lag, sier en fornøyd kaptein til EUB.

– FULLFØRE PÅ EN GOD MÅTE

Mot Gjøvik-Lyn var det Piotr Gawecki som tok ansvar tidlig i kampen. Polakken scoret sitt fjerde og femte mål i årets avdeling – og sjette totalt – mot sin tidligere klubb. Økland framhever at Turn hadde kontroll mot opplendingene.

– Det er veldig deilig å vinne disse kampene som fort kan være fallgruver. De er et meget fysisk lag som spilte mye på fysikk. Vi var klart best de første 30 minuttene, før vi slapp oss litt ned og det ble litt kaotisk inn til pause. Etter pause hadde vi brukbar kontroll, og etter at de fikk en mann utvist så var det egentlig bare et tidsspørsmål før det kom 1-3, oppsummerer Økland. 1-3-målet kom da Piotr Gawecki assisterte Jonatan Teigland. Fokus framover – og oppover – er viktig for Eidsvold Turn nå.

– Det er bare å holde ting oppe nå og fullføre sesongen på en bra måte. Så blir det spennende å se hvor vi ender, avslutter Økland. Eidsvold Turn ligger på 3. plass i avdelingen, med kun to poeng opp til Lyn og Stabæk 2 – riktig nok med én kamp mindre spilt.

KAMPFAKTA

 • 3. divisjon avd. 02
 • Gjøvik-Lyn – Eidsvold Turn 1–3 (1–2)
 • Gjøvik stadion, 75 tilskuere
 • Dommer: Mohammad Hafezi, Vardal IF
 • Mål:
 • 0–1 11. min.: Piotr Pawel Gawecki
 • 0–2 21. min.: Piotr Pawel Gawecki
 • 1–2 31. min.: Magnus A. Tvedte
 • 1–3 72. min.: Jonatan A. Teigland
 • Gule kort: Jonatan Teigland, Turn, Dag Alexander Olsen, Gjøvik-Lyn
 • Rødt kort: Magnus Aleksander Tvedte (to gule), Gjøvik-Lyn
 • Lag Turn: Peter Rusina – Henrik Ulseth, Johan Kolbjørnsrud, André Trandum Nordlie, Erik Ruud – Kristoffer Trandum Nordlie, Markus Stensby – Jonatan Teigland, Jon Erik Økland, Stian Teksum – Piotr Pawel Gawecki
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
 • Slette kommentaren din
 • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.