Thierry Dabove bokstavelig talt kriget inn 3-1 på overtid lørdag - og fikk æren av å score Eidsvold Turns aller siste scoring på gress. Til våren blir det kunstgress på Myhrer.

- Fornøyd med å bli siste målscorer på gress?

- Det er faktisk fantastisk, sier tomålsscorer Dabove til EUB. Først spilte kaptein Jon Erik Økland nydelig igjennom til Dabove, som fikk en enkel jobb alene med Trygg/Lades målvakt. Deretter bokstavelig talt kriget han inn 3-1 på Myhrer.

- Den skulle inn, den?

- Den måtte inn, sier en smilende Dabove, som forteller til EUB at han ønsker å bli i Turn også neste sesong.

LES OGSÅ: Sikret mesterskapet

full kontroll

Det var aldri tvil om at Turn skulle ta alle tre poengene lørdag. 1-0-scoringen var pur klasse. Robin Edvardsen svingte på vakkert, banan-vis inn til Stian Teksum som på hel volley klasket inn 1-0. 3-1-seieren sørget for at Turn vant serien med imponerende 69 poeng. Eidsvold Turn hadde kun sluppet inn fem mål før Trygg/Lade reduserte på straffespark. 114 scoringer har laget scoret gjennom årets sesong. Avdelingsmesterne er dermed klare for å hevde seg i neste års regionsserie.

Fakta

3. divisjons avd. 09

Eidsvold Turn - Trygg/Lade 3-1 (1-0)

Myhrer gress, 155 tilskuere

Dommer: Jonas F. Hovden, Storhamar Fotball

Mål:

1-0 21. min.: Stian Teksum

2-0 53. min.: Thierry Dabove

2-1 77. min.: Nichlas J. Midtsand (str.)

3-1 90. min.: Thierry Dabove

Gule kort: Peter Rusina, ETF, Anders Madsen, Mikal Haugen Bjørnstad, Hans Eirik Ellingsen, T/L.

Lag Turn: Peter Rusina - Robin Edvardsen, Henrik Ulseth, Truong Tran, Johan Kolbjørnsrud - Magnus Kristengård, Thierry Dabove, Stian Teksum, Kristoffer T. Nordlie - Jon Erik Økland, Piotr Gawecki. Benyttede reserver: Andre T. Nordlie, Eiven H. Solberg, Erlend Winnem, Sondre R. Rudi, Theodor Bello.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.