Eidsvold Turns rekruttlag imponerte mot nabo EIF i siste seriekamp, men klarte ikke å gjenskape flyten fra den kampen denne gang. Det var selvsagt vanskelige spilleforhold på Høland stadion, men forholdene var like. Turn yppet seg litt i begynnelsen av andre omgang, på nymåkt bane, men måtte til slutt se seg slått hele 6–2.

– Dette var en tam forestilling fra vår side, sa trener Frode Hartviksen til Eidsvold Turn på nett.

Lars Andresen lagde begge Turns mål. Turn var inne i kampen på 2-3, men hjemmelaget avsluttet godt og vant 6–2.

Hauerseter skulle spilt hjemmekamp i 4. divisjon mot Lørenskog 2, men denne ble utsatt på grunn av forholdene.

Ull/Kisas andrelag spilte bortekamp mot Gjelleråsen og måtte se seg slått hele 8–1. Julian Timon el Gazi lagde Kisas mål.

FAKTA 4. DIVISJON

Aurskog/Høland – Turn 2 6–2 (3–1) 50 tilskuere i snøværet

Turns mål: Lars Andresen etter 26 og 65 min

Gult kort: Robin Edvardsen, Eidsvold Turn

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.