Kisa-damene hadde brukbar kontroll og ledet med fire mål midtveis i bortekampen mot Ullern i helga. Det er ikke ofte at håndballkamper ender uavgjort, men helgas seriekamp som ble spilt i Ørakerhallen fikk ingen vinner.

Med dette ene poenget ligger Ull/Kisa på en sjuendeplass spå tabellen med 11 poeng. Helgas motstander, Ullern, ligger på plassen bak med ti poeng.

Med dette uavgjorte resultatet har Kisa fem lag bak seg på tabellen. Ammerud, Eidsvold Turn og Ellingsrud ligger under nedrykksstreken, mens Ullern og Høland ligger ett poeng bak KIsa-damene på åttende og niendeplass. Det er et litt varierende kamptantall mellom lagene.

Fakta

Håndball 3. divisjon damer

Ullern - Ull/Kisa 29-29 (14-18)

Ørakerhallen

Mål for Kisa: Pia Misund 5, Silje Lundahl 2, Cathrine Gundersen 3, Pernille Skjønberg 4, Anniken Bredesen 4, Helle Nyland 1, Marte Andersen 2, Rikke Løken Hansen 3, Sara Gresaker 3, Helene Røtterud 2.

LES OGSÅ: Ung tropp viste muskler mot Ammerud: Anniken og Helle med drømmedebut

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.