Myhrer-publikummet øynet en ny festaften da Piotr Gawecki jublet for scoring etter kun to minutter. Polakkens scoring ble imidlertid annulert for offside, og mot spillets gang var det bortelaget som gikk til pause med ledelse. Scoringen kom etter en corner som ble stanget inn av bortelagets debutant.

HELDIG UTLIGNINGSMÅL

I pausen byttet Turn-trener Joakim Dragsten inn nyankomne Magnus Tvedte for Piotr Gawecki. Spilleren med fortid fra blant annet Skjetten og Gjøvik-Lyn markerte seg tidlig i innhoppet. Kort tid inn i kampens andre omgang slo Stian Teksum ballen inn fra venstre. Magnus Tvedte stod fri inne i feltet og kastet seg frem. Den jessheim-bosatte politimannen fikk en fot på ballen, men dessverre for Turn gikk avslutningen rett på Kråkerøys målvakt.

Tjue minutter uti den andre omgangen var duoen Teksum/Tvedte frempå igjen. Teksum fyrte av et skudd inne i Kråkerøys boks, en avslutning som antagelig ikke hadde gått på mål. Ballen sneiet imidlertid innom Tvedte, før den snek seg forbi bortelagets keeper. Med det hadde også blåtrøyene en debutant på scoringslisten.

JAKTET TRE POENG

Flere mål ble det ikke, og lagene dro hvert til sitt med ett poeng hver.

– Dette føles som et tap. Vi er soleklart best i banespillet og skaper de største sjansene, også etter 1-1-målet. Vi gikk for tre poeng, og det er skuffende at vi ikke tar med oss full pott herifra, sier Turn-kaptein Jon Erik Økland.

Joakim Dragsten synes det var en tøff match mot et robust lag som var flinke til å forsvare seg.

– I første omgang kjører vi kampen, men i andre synes jeg det blir litt for oppstykka av en dommer som blåser for mange unødvendige frispark, sier trønderen, som i motsetning til Økland synes det viktigste fra slike kamper er å unngå tap. Han understreker likevel følgende:

– Skal vi ligge i toppen utover høsten må vi plukke tre poeng på hjemmebane.

FORANDRINGER I TROPPEN

Thierry Dabove, som var lagets toppscorer, ble som kjent solgt til Raufoss tidligere i sommer. Markus Stensby har flyttet til Bergen for å studere og Erik Ruud er ute med langtidsskade. For å styrke en tynn og sårbar stall er Oliver Stenseth, Magnus Tvedte og Lars Jørgen Mork hentet til klubben. I tillegg er Eirik Trøen tatt opp i A-stallen etter gode prestasjoner på klubbens rekrutt- og juniorlag.

– Totalt sett tror jeg vi har en sterkere stall nå enn før sommeren, sier Jon Erik Økland, som sammen med lagkameratene besøker Drammen og Strømsgodset 2 i neste serierunde.

Kampfakta

 • Norsk Tipping-ligaen avd. 2
 • Eidsvold Turn – Kråkerøy 1-1 (0-1)
 • Myhrer, 165 tilskuere
 • Dommer: Marius Bye, Aurskog-Høland
 • Mål:
 • 0-1 21. min.: Joel Armstrong
 • 1-1 65. min.: Magnus Tvedte
 • Gule kort: Magnus Tvedte, ETF. Eirik Laabak, Markus Engebretsen, Karolis Jarmalavicius, Markus Rekdal, Andreas Nygaard, Kråkerøy.
 • ETF: Peter Rusina - Robin Edvardsen, Runar Heggestad, André Trandum Nordlie, Johan Kolbjørnsrud - Jon Erik Økland, Kristoffer Trandum Nordlie - Markus Furseth (Lars Jørgen Mork fra 68.), Jonatan Teigland, Stian Teksum (Joakim Madsen fra 68.) – Piotr Gawecki (Magnus Tvedte fra 46.)

 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
 • Slette kommentaren din
 • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.