Det ble nylig klart at Thierry Dabove skal fortsette karierren i Raufoss. Han rakk imidlertid å fullføre vårsesongen for Turn før overgangsvinduet åpner.

Symbolsk nok scorte kantspilleren Turns siste mål – i hans siste Turn-kamp før overgangen trer i kraft.

TEIGLAND-DOBBEL

Selbak hadde kun skaffet seg ett magert poeng før møtet med serielederne fra Myhrer. Østfoldingene startet serien med 5-1-tap på nettopp Myhrer, og lagene fikk et nytt møte med hverandre før sommerpausen.

Allerede etter fire minutter var Dabove frempå. Teknikeren ble lagt i bakken innenfor sekstenmeteren, og Jonatan Teigland fikk æren av å sende Turn i ledelsen fra krittmerket.

Før kvarteret var spilt var samme mann på pletten igjen. Spiss-kollega Markus Furseth, som har vært brukt i alle deler av banen i år, serverte Teigland som satte sin andre scoring for dagen.

Etter en drøy time økte Andre Trandum Nordlie til 3-0, før Dabove satte punktum for både kampen og sitt Turn-opphold fem minutter senere. Tre minutter før full tid fikk hjemmelaget inn et trøstemål og kampen ebbet ut med 4-1-seier til Turn.

SKAL FORTSETTE Å SCORE

- Det er veldig deilig å ta sommerferie etter nok en seier. Vi får to tidlige mål og skaper en del store sjanser i første omgang. Før pause var kampen tidvis litt rotete, og vi slapp Selbak til noen sjanser også, sier tomåls-Teigland.

Fjorårets toppscorer for Turn er imidlertid klar på at de vinner kampen fullt fortjent, etter at de kontroller seieren inn etter pause. 

- Det er alltid deilig å score, sier Teigland før han kommer med følgende advarsel til motstanderlagene: 

- Og det har jeg planer om å fortsette med også!

STERKE TALL

Eidsvold Turns vårsesong endte som nevnt uten tap. Blåtrøyene tar sommerferie med 38 poeng på 14 kamper.

Med 44 scorede mål og 10 innslupne viser målforskjellen solide +34 mål, noe som er dobbelt så mye som Kvik-Halden på andreplass.

Myhrer har vist seg å være en festning – på sju kamper står laget med sju seire på hjemmebane. Begge poengdelingene har kommet på bortebane, henholdsvis mot Kvik-Halden og Lørenskog.

De to lagene er også eidsvollingenes nærmeste konkurrenter på tabellen. Lørenskog er åtte poeng bak Turn, mens haldenserne befinner seg seks poeng bak.

Kampfakta

 • Norsk Tipping-ligaen avd. 2
 • Selbak - Eidsvold Turn 1-4 (0-2)
 • Selbak stadion, 50 tilskuere
 • Dommer: Satha Sejoohn Sritharan, Oppsal IF Fotball
 • 0-1 4. min.: Jonatan Teigland (str.)
 • 0-2 14. min.: Jonatan Teigland
 • 0-3 58. min.: Andre Trandum Nordlie
 • 0-4 65. min.: Thierry Dabove
 • 1-4 87. min.: Thomas Kolseth 
 • Gult kort: Fredrik Thorsteinsen, Selbak
 • ETF: Peter Rusina (Hågen Einang fra 79.) – Robin Edvardsen, Runar Heggestad, André Trandum Nordlie, Johan Kolbjørnsrud - Thierry Dabove (Sondre Rustad Rudi fra 77.), Jon Erik Økland, Kristoffer Trandum Nordlie, Stian Teksum (Joakim Madsen fra 68.) - Jonatan Teigland (Markus Stensby fra 68.), Markus Furseth

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
 • Slette kommentaren din
 • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.