Lag-NM i feltritt ble arrangert i regi av Starum Hestesportklubb i helgen som var. Klubber fra Ullensaker dominerte både hest- og ponniklassen. Øvre Romerike Rideklubb vant for begge kategoriene. Ullensaker rideklubb tok sølv og bronse i konkurransen for hest.

Ullensaker rideklubb holder til på Kløfta, mens Øvre Romerike rideklubb har tilhold ved Skedsmo gård på Ekornrud, Algarheim.

Gullaget i hest, ØRRK, besto av Stine Skedsmo, Caroline Bergstrøm og Caroline Brekke.

Sølvlaget ULLE1 besto av Andrea Sandbakken, Emilie Laumann og Heidi B. Larsen. Sistnevnte ble i sommer historisk da hun var blant Norges første deltakere i feltritt-EM.

Bronselaget ULLE2 besto av Eline Nielsen, Trine Nielsen og Anne Cathrine Sælleg.

Gullaget til ØRRK i ponni besto av Synnøve Bjervig Julianne Rørvik Gamlem og Live Henriksen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.