Med én runde igjen er det klart at Ull/Kisa-damene er seriemestere i 3. divisjon. For å nå målet om opprykk må Kisa først gjennom tre kvalifiseringskamper. Klubben opplyser på sine nettsider at det er tre plasser i neste års 2. divisjon som skal fordeles på fire lag fra Akershus, Oslo, Indre Østland og Østfold.

Det skal spilles gruppespill hvor alle lagene møtes én gang hver. Den første kvalikkampen til Kisa går hjemme mot Bærum den 21. oktober. Tre dager senere venter Ottestad borte, før enten Indre Østfold FK, Råde eller Drøbak-Frogn blir motstander i siste match.

Det er allerede klart at laget må klare seg uten trener Aleksander Ebbestad fra neste sesong. Ullsokningen skal i januar begynne å jobbe i LSK kvinner. Nylig pekte han på at økt treningskvalitet og større bredde i troppen er årsaken til lagets gode resultater denne sesongen. 

ANDRELAG PÅ VEI OPP

Også klubbens herreavdeling har lag på vei mot opprykk. Ull/Kisa 2 hentet hjem tre poeng fra Bakkedalen, mandag kveld. Kløfta ga likevel god kamp om poengene, og med 2–3 resultat levde spenningen til siste slutt. Henrik Kristiansen ga Kisa en god start på kampen da han etter et drøyt kvarters spill satte et frispark rett i nota. Etter en time økte Truls Jørstad ledelsen, men med drøyt 20 minutter igjen ble det fornyet spenning etter scoring av Steffen Nystrøm. Jørstad ga bortelaget et nytt pusterom med en straffescoring i det 72. minutt, men Kløfta kom aldri nærmere poeng enn Remi Røds reduseringsmål i 89. minutt.

Dermed har Kisa 2 ett poengs forsprang til opprykksrival FUVO inn mot siste serierunde. Lørdag 13. oktober tar Kisa imot Eidsvold IF på Jessheim stadion, og vil med seier sikre opprykk til 3. divisjon. 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.