Norges fotballforbund offentliggjorde fredag formiddag oppsettet for den tredje runden av cupen. Der ble det klart at Ull/Kisa får hjemmekamp mot eliteserielaget Lillestrøm.

Kampen spilles allerede onsdag 31. mai.

De to naboklubbene møttes til 3. runde av NM i 2012. Den gang var det 3250 tilskuere på Jessheim stadion, som da gikk under navnet UKI Arena.

Ull/Kisa tok seg videre i cupen da de vant 2-0 mot Alta på onsdag. I første runde tok Jessheim-laget seg forbi 3. divisjonslaget Skedsmo.

På søndag skal Kisa spille bortekamp mot Sandnes Ulf i OBOS-ligaen.

KAMPOPPSETTET

31. mai:

Kjelsås - Aalesund

Ull/Kisa - Lillestrøm

Kongsvinger - Sarpsborg 08

Ørn Horten - Vålerenga

Notodden - Stabæk

Flekkerøy - Odd

Egersund - Haugesund

Nest-Sotra - Brann

Jerv - Åsane

Florø - Sogndal

Ranheim - Kristiansund

Levanger - Rosenborg

Bodø/Glimt - Elverum

Fløya - Tromsø

1. juni:

KFUM - Molde

Mjøndalen - Strømsgodset

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.