Midtbanespillerens avtale med Ull/Kisa strekker seg ut 2020-sesongen. Det opplyser Lillestrøm på sine nettsider

- Først og fremst går jeg til Ull/Kisa for at jeg kan få spille mer på et høyere nivå. Det er ikke Eliteserien, men for min egen del føler jeg at dette er best for meg nå. OBOS-ligaen er en god arena der jeg kan utvikle meg videre. Kristoffer Ødemarksbakken og Fredrik Krogstad har begge gått fra Ull/Kisa og kommet til Eliteserien som friske pust. Det er den veien jeg også ønsker å gå, sier Kristiansen.

Kristiansen tangerte Ohi Omoijuanfo som tidenes nest yngste LSK-spiller i Eliteserien da han ble byttet inn 1. november 2015. Da var han 16 år og 300 dager.

Midtbanespiller Kristiansen har aldersbestemte landskamper for Norge, og deltok blant annet i historiens første landskamper i Nordkisa

Ull/Kisa har også signert kantspiller Kristoffer Normann Hansen. 23-åringen kommer fra Sarpsborg 08 og har undertegnet en kontrakt for to og et halvt år.

– Det blir spennende å komme hit. Jeg har gått en periode uten å vite helt hvor jeg skal spille. Nå er brikkene falt på plass, og gleder meg, sier Kristoffer Normann Hansen til klubbens nettside.  

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.