Mysen-mannen har signert en kontrakt med Ull/Kisa Fotball ut 2019. Nykommeren kan bekle alle roller på midtbanen og kommer fra Ullern hvor han har spilt i 2. og 3. divisjon.

– Jeg er veldig fornøyd og gleder meg skikkelig til å komme i gang. Jeg har ventet på å ta dette steget, og da føles det godt å komme til en klubb som tror på meg, sier Remme Berge til klubbens nettsider.

Før tiden i Oslo var han i eliteserieklubben Molde, der utviklingen ble hindret av skadeproblemer. Etter å ha fått fart på karrieren i Ullern var han forrige uke på trening i Ull/Kisa der utgangspunktet først og fremst var for å kartlegge ham som et alternativ inn mot neste år.

Klubben opplyser at inntrykk og referanser ble sett på som så spennende at prosessen med å få til en overgang nå ble satt i gang umiddelbart. Kisa jobber for å få alt papirarbeid i orden i tide til at nykommeren kan være klar for spill allerede til søndagens kamp mot Levanger.

SALVESEN INN

22-årige Lars-Jørgen Salvesen signerte for Ull/Kisa på overgangsvinduets siste dag.

– Jeg er veldig glad for å komme til Ull/Kisa. Dette blir et nytt kapittel for meg som jeg gleder meg til å ta fatt på. Jeg har kun hørt gode ting om klubben, og fikk en veldig god magefølelse etter samtalene vi har hatt, sier Salvesen til klubbens nettsider.

Salvesen kom til Start fra Vigør i 2014 og står bokført med 63 kamper og 11 mål for klubben. Denne sesongen har han vært involvert i fire seriekamper og tre cupkamper. Han har scoret to mål, mot barndomsklubben Vigør i NM. Tidlig i fjorårssesongen røyk han korsbåndet slik at han var ute resten av sesongen. I år har han vært ute med brudd i tåa, men er nå tilbake for fullt.

– Lars-Jørgen har dessverre bli hemmet av et par alvorlige skader de siste årene. Han er i en alder der han virkelig trenger å spille kamper for å utvikle seg videre. Slik situasjonen er i Start nå hadde han trolig fått lite spilletid her i høst, og da er det bedre at han går til en klubb der han kan bli en viktig spiller, sier Tor-Kristian Karlsen, sportslige leder i Start til eliteserieklubbens nettside.

Den selgende klubben opplyser at de som del av avtalen har mulighet til å hente Salvesen tilbake om det er ønskelig.

– Vi håper virkelig at Lars-Jørgen holder seg skadefri framover og kommer tilbake i sin beste form. Vi skal følge godt med på utviklingen hans, sier Karlsen.

Salvesen har signert en kontrakt på 1,5 år med Ull/Kisa, og er klar for spill allerede i søndagens kamp mot Levanger.

LES OGSÅ: Ull/Kisa interesserte i EIF-talent

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.