Ull/Kisa har signert kantspilleren Ole Andreas Nesset. 28-åringen kommer fra Elverum, som rykket opp til OBOS-ligaen i fjor. Han kan spille på begge kantene, og kan også bekle en spissrolle. Før oppholdet i Hedmark-klubben hadde han tre sesonger i Eidsvold Turn. På de tre årene på Myhrer scoret han henholdsvis 12,15 og 14 seriemål i 2. divisjon. I 2016 scoret han 13 seriemål fra sin kantposisjon i Elverum. Nesset er bosatt på Jessheim men kommer opprinnelig fra Nord-Odal.
Han har tidligere spilt for Skeid.
Nesset var på banen da Ull/Kisa tapte årets første treningskamp 1-7 mot Sarpsborg 08.
Han har signert en toårskontrakt med Ull/Kisa.
Jessheim-klubben har tidligere i oppkjøringen hentet flere med Turn-bakgrunn. Ciise Abshir er hentet inn for å forsterke midtforsvaret, mens Tomas Skaret Halvorsen er klar for nye utfordringer som assistenttrener.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.