• GLEDER SEG. Cato Strømberg fryder seg over den gode starten, og ser i likhet med spillerne fram mot en spennende maimåned.

Helgens bortekamp mot Start er den første av en rekke særdeles tøffe oppgjør i en hektisk maimåned for Ull/Kisa.

TRE BORTEKAMPER MOT TOPPLAG

Etter møtet med Åsane hjemme i den påfølgende kampen følger ny bortekamp mot nåværende serieleder Bodø/Glimt. Etter to hjemmekamper, mot Tromsdalen og Alta i henholdsvis serie og cup, avsluttes kampprogrammet i mai med nok en bortekamp mot en antatt opprykkskandidat i Sandnes Ulf. Når dommeren har blåst i fløyta etter den siste tidens seire på Jessheim stadion har Cato Strømberg sjelden vært sen med å ta seg ned trappene fra VIP-tribunen og inn i spillegarderoben. De senere årene har det vært langt mellom såpass sterke formperioder som den laget nå er inne i.

– Det er klart det er god stemning på stadion om dagen. Jeg har sagt til gutta at jeg ikke kan skjønne hvorfor vi ikke gjør enda mer av dette, sier Strømberg med et smil.

Klubbens daglige leder forteller at verken administrasjon eller spillere «tar av» som følge av den gode starten. Men 13 poeng etter kun fem kamper gir arbeidsro i alle faser av klubbutviklingen.

– ALDRI HATT ET SÅ BRA LAG

– Vi mener at vi har aldri hatt et så bra lag som vi har nå. Og får du en god start så betyr det utrolig mye for selvtillit, holdninger og det daglige arbeidet, sier Strømberg.

For ham er det altfor tidlig å begynne å snakke om at laget skal være med i en opprykksstrid til eliteserien, slik klubben opplevde i debutsesongen på nivået i 2012. Han mener uansett atgrepene som ble gjort mellom sesongene har vært avgjørende for at laget har kommet riktig ut av startblokka. Strømberg er spesielt fornøyd med assistenttrener Tomas Skaret Halvorsens inntreden rundt laget.

– Og etter at vi hadde så mange skader i fjor så bestemte vi å gjøre troppen litt mindre for å få mulighet til å ha med fysioterapeut på alle treninger. Og det har slått veldig positivt ut. For vi har, bank i bordet, hatt lite skader på sentrale spillere i år og det har så klart en stor betydning, sier Strømberg.

Ull/Kisa-troppen setter kursen for Kristiansand på lørdag. Dagen etter skal Kisa måle krefter mot et lag som spilte i eliteserien forrige sesong, og som så langt i år kun har tapt mot serieleder Bodø/Glimt. Jessheim-laget, som ligger på den andre direkte opprykksplassen, ser fram til å bygge videre på den såkalte Kisa-flyten.

– Gutta gleder seg. Når det går som det gjør nå så vil de bare spille kamper hele tiden, sier Strømberg.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.