Tirsdag kveld vant Ull/Kisa hele 7–2 hjemme mot Aurskog-Høland. Dette var Jessheim-lagets femte av fem mulige seire i årets 3. divisjon. Full pott i serieåpningen gjør at Kisa leder serien og dermed ligger best an i forhold til målsettingen om å rykke opp til 2. divisjon.

Det er imidlertid mye jobb som gjenstår, og kun tre poeng bak på tabellen følger naboklubben Eidsvold Turn. På mandag vant Turn 7–1 borte mot Lørenskog. Etter et knepent 1–2 tap i serieåpningen mot nettopp Kisa har eidsvollingene vunnet alle sine fire siste kamper. 

29. mai møtes lagene igjen til lokaloppgjør, denne gangen på Myhrer. Før den tid skal Turn spille hjemme mot Skedsmo, mens Kisa skal forsøke å opprettholde seiersrekken borte mot Sørumsand. Begge disse kampene spilles 2. pinsedag.

Også herrelagene til de to klubbene flyr høyt om dagen. I forrige runde dominerte Kisa mot Sogndal, mens Turn kom sterkt tilbake mot Valdres. 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.